...
Pasi Flinkman Orkla Suomen toimitusjohtajaksi
Pasi Flinkman. Kuva: Orkla Suomi.

Orkla Suomen johtoon astuu elokuun alusta Pasi Flinkman. Hän on toiminut yrityksen varatoimitusjohtajana.

Orkla Suomen johdossa tapahtuu muutoksia, kun 12 vuotta toimitusjohtajana palvellut Rabbe Wikström jättää tehtävänsä. Hän on toiminut yhtiön palveluksessa 32 vuotta, joista viimeiset kaksitoista vuotta toimitusjohtajana. Uransa aikana hän on luotsannut yrityksen läpi usean yritysoston sekä fuusion, viimeisimpänä Orkla Suomi -integraatio, jossa Orkla Foods Finland Oy ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Oy yhdistyi toiminnalliseksi yhteenliittymäksi.

Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään Pasi Flinkman, joka on toiminut Orkla Suomi -yhteenliittymän varatoimitusjohtajana ja sitä ennen Orkla Confectionery & Snacks Finlandin toimitusjohtajana. Flinkmanilla on pitkä kokemus elintarvikealalta, varsinkin makeis- ja snacks-puolelta. Wikström jatkaa yrityksessä neuvonantajana ja johtoryhmän jäsenenä vielä vuoden loppuun saakka.

”Otan vastaan uuden tehtäväni ja sen tuomat haasteet innolla. Orkla Suomen vahvuutena ovat johtavat tuotemerkit ja osaava organisaatio. Tältä pohjalta on hyvä rakentaa tulevaisuuden menestystä”, sanoo Pasi Flinkman.

Orkla Suomi on Orklan suomalaisten elintarvikeyhtiöiden muodostama operatiivinen kokonaisuus. Orkla Suomen tuotemerkkejä ovat mm. Abba, Ahti, Anamma, Boy, Ekströms, Felix, Frödinge, FunLight, Grandiosa, Jacky, Kantolan, Kallen, Oolannin, Panda, Pastella, Paulúns, Risifrutti, Taffel, Tiira ja Vesta. Yhtiöllä on vihannes- ja kalasäilyketehtaat Turussa, snacks- ja pakasteperunatehdas Ahvenanmaalla sekä makeistehdas Vaajakoskella. Vuonna 2017 Orkla Suomen liikevaihto oli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskenteli noin 459 henkilöä.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC