...
Makia siirtyi verkossa kierrätyspakkauksiin
Kuva: Makia.

 

Kotimainen vaatemerkki Makia on lopettanut verkkokaupan toimituksissa kertakäyttöisten kuljetuspakkausten käytön ja korvaa ne palautettavissa olevilla RePack-pakkauksilla.

Makia lopetti verkkokaupan toimituksissa kertakäyttöisten kuljetuspakkausten käytön Maailman ympäristöpäivänä 5.6. Kertakäytön sijaan Makia toimittaa kaikki verkkokaupassa tehdyt ostokset uudelleenkäytettävissä ja palautettavissa RePack-pakkauksissa.

Makian mukaan kertakäyttöpakkausten lopettaminen oli jälleen yksi askel kestävämpään ja ekologisempaan liiketoimintaan. Makia haluaakin näyttää esimerkkiä muille vaatemerkeille ja kannustaa myös asiakkaitaan vastuullisempaan toimintaan. Helppokäyttöinen RePack sopii tähän.

Ostoksen saapumisen jälkeen tyhjän RePackin voi palauttaa uudelleenkäyttöön yksinkertaisesti palauttamalla sen postilaatikkoon. Tyhjä pakkaus tarkastetaan, puhdistetaan ja palautetaan takaisin käyttöön. Helppokäyttöistä ja kotimaista RePackia käyttää jo yli 40 verkkokauppaa 10 eri maassa. Makia palkitsee palauttajan 10 euron lahjakortilla.

RePack-pakkaukset on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. RePack voitti vuoden 2017 Pohjoismaiden neuvoston ympäristöpalkinnon.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC