...
Liukulava yleistyy kuljetusalustana
Elteten aluemyyntipäällikkö Panu Ronumäki esitteli liukulavatekniikkaa PacTec-messuilla.

Eltete on kehittänyt materiaalikustannuksia säästävän liukulavaratkaisun, joka toimii erityisen hyvin vientiin suuntautuvassa lento-, rekka- ja konttikuljetuksessa.

Yhdysvalloissa käytetään paljon liukulavatekniikkaa, mutta Euroopassa sen käyttö on harvinaisempaa. Ne ovat kuitenkin yleistymässä. Elteten viime vuonna Loviisassa valmistamien liukulavojen myynti kasvoi 50 %.

Liukulava (slip sheet) on kuitupohjainen alusta, jonka päällä voi kuljettaa tavaraa puu- tai muovilavan sijaan. Liukulava on Elteten mukaan tehokas, sillä sitä käyttämällä voi säästää jopa 80 % materiaali- ja 15 % kuljetuskustannuksista. Elteten liukulavat on valmistettu laminoidusta voimakartongista. Rakenteen paksuus määrittyy kuljetettavan tavaran mukaan.

Suuri osa tavaroista soveltuu kuljetettavaksi liukulavoilla ja niitä käyttävät monet eri teollisuuden alat. Se soveltuu erinomaisesti vientiin, koska se ei vaadi käsittelyä kuten puu ja korvaa perinteiset kuormalavat.

Liukulavoissa tarvitaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen lisälaite (Push-Pull, Rollerforks), jonka voi kiinnittää mihin tahansa standarditrukkiin. Käyttö on Elteten mukaan helppoa ja investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin materiaalisäästöjen kautta.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-06-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kuljetuspakkaukset kuormalavat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC