...
Etikettejä lavoihin turvallisesti ja helposti
Evolabelin laitteiden maahantuoja Dpi Coding Oy:n Timo Hämäläinen esitteli Evolabel FlexWipe -laitetta nyt ensi kertaa Suomessa PacTec-messuilla. Kuva: Reino Lantto.

Ruotsalainen Evolabel on kehittänyt entistä turvallisemman lavojen etiketöintilaitteen. Laite voi merkitä lavan kolme erillistä sivua kerralla.

Evolabelin laitteiden maahantuoja Dpi Coding Oy esitteli Evolabel FlexWipe -laitetta nyt ensi kertaa Suomessa PacTec-messuilla. Flexwipe pystyy merkitsemään viisi lavaa minuutissa kahdelle sivulle tarkastaen samalla viivakoodin.

”Aikaisemmin tällaiset lava-applikaattorit piti eristää loukkaantumismahdollisuuden vuoksi. Nyt eristystä ei tarvita, sillä laitteen ainutlaatuinen ´käsinkosketeltava´ varsi pysähtyy esteen, esim. käden tieltä”, kertoo Dpi Codingin toimitusjohtaja Timo Hämäläinen.

Flexwipe on helppokäyttöinen ja kompakti laite. Sen Linux-pohjainen ohjelmisto pystyy emuloimaan useita kirjoittimia. Myös muut Evolabelin etiketöintilaitteet pystyvät tähän.

Messuilla oli esillä myös Evolabelin helppokäyttöinen Print & Apply -etiketöintilaite, joka soveltuu pienen koon ja yksinkertaisen rakenteen vuoksi integroitavaksi monenlaisten tuotantolinjojen ja pakkauskoneiden kanssa. Tulostuspää ja vetotela on myös helppo puhdistaa ja vaihtaa ilman työkaluja. Kiinnityspäitä on monia vaihtoehtoja. Näitä laitteita onkin Hämäläisen mukaan myyty Suomeen kymmenkunta viimeisen puolen vuoden aikana.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-31

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit merkintäjärjestelmät

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC