...
Kotkamills tarjoaa lisää muovittomia kartonkeja
Uusi AEGLE Barrier Plus sopii mm. pakasteisiin ja tarjoilupakkauksiin. Kuvat: Kotkamills.

Kotkamillsin AEGLE-pakkauskartonkiperhe täydentyy uudella tuotteella. AEGLE Barrier Plus edistää muovittomien pakkausratkaisujen laajempaa käyttöä.

Helposti kierrätettävä AEGLE Barrier Plus pakkauskartonki soveltuu erityisesti rasvaisten ruokien, kolmioleipien, leipomotuotteiden ja pakasteiden pakkausmateriaaliksi.

Kotkamillsin AEGLE-tuotteet eivät tiedotteen mukaan sisällä muovia tai terveydelle haitallisia fluorokemikaaleja tai vahoja. Niiden suojakerros perustuu vesipohjaiseen polymeeridispersioon, jonka ansiosta tuotteen kierrättäminen on helppoa, kun muovia ei tarvitse erotella puukuiduista. AEGLE -tuotteet voidaan kierrättää tavallisen paperi- ja kartonkikierrätysjätteen seassa.

”AEGLE -pakkauskartonkien perhe sai ensimmäisen perheenjäsenensä, kun AEGLE Barrier Light lanseerattiin helmi-maaliskuun vaihteessa tänä vuonna. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että tuoteperhe on nyt AEGLE Barrier Plus -kartongin myötä yhtä jäsentä rikkaampi. Muovittomat pakkauskartonkimme vastaavat moneen yhteiskunnalliseen haasteeseen, kuten arvokkaiden materiaalien pysymiseen kiertotaloudessa ja luonnon roskaantumisen estämiseen”, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen sanoo.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kartonkipakkaukset kestävä kehitys kierrätys tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC