...
Nathalie Ahlström Fazer Makeisten johtoon
Nathalie Ahlström. Kuva: Fazer.

Nathalie Ahlström on nimitetty Fazer Makeisten toimitusjohtajaksi ja Fazer-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hänellä on laajaa kansainvälistä kokemusta globaalien yritysten johtotehtävistä.

Ahlström on työskennellyt viimeiset kuusi vuotta maailmanlaajuisesti toimivassa pakkausalan yrityksessä Amcorissa, missä hän tällä hetkellä johtaa Euroopan High Performance Laminate -liiketoimintayksikköä. Hän siirtyy Fazerille viimeistään marraskuussa.

Nathalie Ahlströmin tausta on aidosti kansainvälinen. Hänen asemapaikkoinaan ovat olleet Singapore ja Sveitsi ja hän on vastannut liiketoiminnasta useissa muissakin maissa, kuten Intiassa ja Indonesiassa. Ennen Amcoria hän työskenteli Huhtamäellä erilaisissa johtotehtävissä, mm. strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana, sekä konsulttina Pöyryllä.

”Fazerin strategia tähtää kasvuun, tulokseen ja kansainvälisyyteen. Nathalie Ahlström on tulos- ja ratkaisukeskeinen muutosjohtaja, jolla on paljon kokemusta niin suurten kansainvälisten kehitysprojektien vetämisestä kuin ostettujen liike­toimintojen sulauttamisesta. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa täydentävät konsernin johtoryhmää Fazerin kasvustrategian toteuttamisessa sen kehittyessä nykyaikaiseksi vastuulliseksi ruokayhtiöksi. Hän myös soveltuu hyvin johtamaan makeisliiketoimintaa sen tulevalla kansainvälistymisen tiellä”, sanoo Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

“Minulle Fazer symboloi Suomea. Se on upea brändi ja erittäin hyvin johdettu yritys, jolla on suuri kansainvälistymispotentiaali. Odotan innolla, että pääsen osana Fazerin tiimiä kehittämään Fazerin liiketoimintaa edelleen”, sanoo Nathalie Ahlström.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC