...
PacTec-messut valottavat pakkausalan trendejä
Edellisen kerran PacTec järjestetiin vuonna 2016. Kuvat: Messukeskus.

PacTec-messut valottavat pakkausalan trendejä Messukeskuksessa 29.–31.5.2018. Seuraavat messut 2020 ovat entistäkin suurempi alan ammattitapahtuma.

PacTec nostaa esille alan ajankohtaiset ilmiöt ja tulevaisuuden kysymykset Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman ohjelmassa on kymmeniä puheenvuoroja ja seminaareja, joissa esiintyvät pakkausten huippuosaajat. PacTec Stagella järjestettävien tietoiskujen aiheina ovat muun muassa tulevaisuuden pakkaukset ja innovaatiot, elintarvikepakkaaminen, pakkausten kierrätys ja ympäristönäkökohdat.

Biotalouden kehittyminen on yhä tärkeämpi asia myös pakkausalalle. Biotalouden trendeistä saa monipuolisesta tietoa samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävistä PulPaper ja Wood-tapahtumista.

Pakkausalan suurtapahtuma 2020

Pakkausalalle on tulossa todellinen suurtapahtuma maaliskuussa 2020. PacTec-messujen yhteydessä järjestetään seuraavan kerran myös elintarviketeollisuuden FoodTec-tapahtuma, jonka sisältöä suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä Elintarviketeollisuusliiton (ETL) kanssa. Lisäksi Messukeskuksessa on samaan aikaan AGI Publishing Housen järjestämä painoteollisuuden ja suurkuvatuotannon Sign, Print & Pack -tapahtuma.

”Olemme iloisia, että voimme järjestää Sign, Print & Pack -tapahtuman muiden toisiaan tukevien tapahtumien yhteydessä. Tapahtumat tuovat kävijöille lisäarvoa ja kokoavat monipuolisen ammattiyleisön saman katon alle”, sanoo AGI Publishing Housen toimitusjohtaja Peter Ollen.

Pakkaus-, elintarvike- ja graafisella teollisuudella on merkittäviä synergiaetuja, jotka tuodaan messutapahtumassa kävijöiden ja näytteilleasettajien hyödyksi. Vahva tapahtumakokonaisuus luo uusia mahdollisuuksia kaikille toimialoille. PacTec-messut jatkaa myös vahvaa yhteistyötään Suomen Pakkausyhdistyksen kanssa.

”Elintarviketeollisuus on merkittävä pakkausalalle, joten olemme iloisia uudesta messuyhteistyöstä ETL:n kanssa. Uusi messukonsepti vahvistaa merkittävällä tavalla yhteistyötä ja verkottumista toisiaan lähellä olevien toimialojen ammattilaisten välillä”, toteaa Pakkausyhdistyksen toimitusjohtaja Antro Säilä.   

Näytteilleasettajille tapahtumakokonaisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia muun muassa erilaisten päivitettyjen osallistumisratkaisujen muodossa. Messuja suunnitellaan laajan yhteistyökumppaniverkoston voimin, ja mukana yhteistyössä ovat eri alojen kaikki toimialajärjestöt.

Seuraavan kerran PacTec-messujen kanssa järjestetään FoodTecin ja Sign, Print & Pack tapahtumien ohella myös Horeca-alan Gastro-messut.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus pakkauskoneet ja -laitteet pakkausmateriaalit pakkauspainaminen tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC