...
Neliväritarroja pieneen tarpeeseen ilman mustetta
Kuvat: Brother Finland.

Brother on julkaissut ensimmäisen VC-500W-neliväritarratulostimensa, jolla voi luoda korkeatasoisia tarroja väreissä ilman erillistä mustetta.

Laitteella voi tiedotteen mukaan tehdä esimerkiksi etikettejä, kylttejä, opasteita, pakkausmerkintöjä, nimi-, vierailija- ja onnittelukortteja, askarteluja ja personoituja lahjapakkauksia. Itse suunniteltava ja yksittäin tulostettava tarra antaa uudenlaisia mahdollisuuksia ammattimaisen tulostusjäljen aikaansaamiseksi. Tarraan on helppo lisätä esimerkiksi valmistus- tai eräpäivä, joten se on myös joustava merkintäratkaisu pienten erien tuotantomääriin.

Tarrat suunnitellaan Brother P-touch Editor -ohjelmalla ja siinä voi käyttää värejä, fontteja, logoja, kuvioita ja valokuvia. Älylaitteella tarroja voi suunnitella Color Label Editor -sovelluksella, joka on saatavana iOS ja Android-puhelimiin ja -tabletteihin.

Laite perustuu ZINK-tulostustekniikkaan, jossa värikiteet aktivoituvat lämpötulostuksessa. Erillistä mustetta ei tarvita lainkaan. ZINK-tulostustekniikka on jo käytössä pienissä valokuvatulostimissa, joita useat valokuva- ja älypuhelinvalmistajat valmistavat. Tarratulostin käyttää CZ-tarranauhaa, joita on saatavana viisi eri leveyttä.

Laitteen tulostusnopeus on 8 mm sekunnissa ja tulostustarkkuus 313 dpi.


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit pakkauspainaminen tarrat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC