...
Stora Enso ja Sulapac yhteistyöhön
Sulapacin materiaaleista tehtyjä koepakkauksia. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso ja Sulapac ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Stora Enso lisensoi Sulapacin materiaaleja ja teknologiaa ja aloittaa täysin uusiutuvien korkkien ja sulkijoiden kehittämisen nestepakkauksille.

Yhteinen kehitystyö kattaa myös elintarvikepakkaukset ja kuluttajaelektroniikan pakkaukset. Yritysten välinen yhteistyö alkoi vuonna 2017 Stora Enson Accelerator-ohjelmassa, jonka puitteissa tehdään yhteistyötä Aalto-yliopiston ja startup-yritysten kanssa uusiutuvien tuotteiden kehittämiseksi ja innovoimiseksi. Stora Enso on ensimmäinen asiakas, joka käyttää Sulapacin materiaali- ja teknologia-lisenssiä.

Yhteistyön tavoitteena on tiedotteen mukaan torjua muovijätteistä syntyvää maailmanlaajuista ongelmaa vauhdittamalla täysin uusiutuvien, kierrätettävien ja biohajoavien materiaalien käyttöä pakkauksissa.

”Stora Ensossa uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan tulevaisuudessa valmistaa puusta. Tulevaisuudessa kasvumme tulee uusiutuvien materiaalien innovaatioista”, sanoo Annica Bresky, Stora Enson Consumer Board -divisioonan johtaja.

"Maailma tarvitsee materiaaliratkaisuja, jotka ovat sataprosenttisesti biohajoavia. Sulapac-materiaalilla on kaikki muovin edut, mutta se on täysin biohajoava ilman mikromuovin ongelmia. Stora Enson globaalin asiantuntemuksen avulla pystymme todella nopeuttamaan Sulapac-materiaalin maailmanlaajuista lanseerausta", sanoo Suvi Haimi, Sulapacin toimitusjohtaja.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kuluttajapakkaukset pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC