...
Digitaalista suorapainatusta uudella tekniikalla
Veloxin tekniikalla tulostetaan kuvia digitaalisesti suoraan pakkaukseen. Kuva: Velox.

Velox on kehittänyt uuden digitaalisen suorapainatuksen (DTS) menetelmän, jolla voidaan tulostaa tehokkaasti pieniä ja suuria tuote-eriä.

Veloxin mukaan uusi digitaalinen direct-to-shape (DTS) -tekniikka voi korvata perinteisen DTD-painamisen. Uusi painoratkaisu IDS 250 mahdollistaa ensimmäistä kertaa sekä pienten että suurien erien painamisen lähes ilman esivalmistelua, erinomaisella laadulla ja edullisella hinnalla.

Velox tarjoaa tekniikkaa kiinteitä pakkauksia käyttävälle teollisuudelle, kuten juomateollisuudelle. Laitteiston täysi tuotantovauhti on 250 pakkausta minuutissa korkealla laatutasolla. Samanaikaisesti voidaan käyttää 15:ta väriä ja erikoistehostetta. Tekniikka lanseerataan nyt kaupallisesti, ja sitä käyttää jo kosmetiikka- ja lääketeollisuudelle muovi- ja alumiinipakkauksia valmistava Lageentubes.

”Muutamme perinteistä käsitystä, jonka mukaan massatuotantoon tarkoitettu digitaalinen DTS on tulevaisuuden tekniikkaa. Nyt on lopultakin mahdollista tehdä kaiken kokoisia tuotantoeriä kustannustasolla, joka on kilpailukykyinen analogisen tuotannon kanssa”, sanoo Veloxin toimitusjohtaja Marian Cofler.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC