...
Hedelmäpakkaukset voittivat pakkauskilpailun
Fruit Glasses voitti ammattilaissarjan Recreate-suunnittelukilpailussa. Kuva: Stora Enso.
Monster Fruits voitti opiskelijasarjan Recreate-suunnittelukilpailussa. Kuva: Stora Enso.

Viktoriia Schmidtin ja Arthur Schmidtin (Saksa) Fruit Glasses voitti ensimmäisen palkinnon Stora Enso Recreate Packaging 2018 suunnittelukilpailun ammattilaissarjassa. Opiskelijoiden sarjassa voiton vei Marcus Ziebollin ja Tino Buschhornin MonsterFruits (Stuttgart Media University, Saksa).

Recreate Packaging 2018 kilpailun teemana olivat lapsille suunnattujen elintarvikkeiden pakkaukset, ja palkinnot jaettiin näyttävästi 17.5.2018 Madridissa. Innovatiivisen muotoilun ja uusiutuviin materiaaleihin perustuvien uusien pakkausratkaisujen edistämiseen tähtäävä kilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

"Asiantuntijatuomaristomme kiitteli palkittujen töiden korkeaa laatua. Niissä yhdistyivät toimivuus ja leikkisä muotoilu sekä mielenkiintoiset muodot ja graafiset elementit. Itse asiassa kaikilla kilpailun finalistien joukkoon selviytyneillä töillä olisi suurta potentiaalia vaikuttaa kuluttajien ostokäyttäytymiseen ja puhutella sekä lapsia että aikuisia", sanoo tuomariston puheenjohtaja, Stora Enson Consumer Board divisioonan johtaja Annica Bresky.

Tänä vuonna kilpailun teemana olivat lapsille suunnattujen elintarvikkeiden pakkaukset, ja suosio oli valtaisa: kilpailutöiden määrä kasvoi edellisestä kerrasta huimat 61 %. Tehtävänä oli hyödyntää kestävän kehityksen mukaisia, uusiutuvia materiaaleja ja suunnitella parempia ratkaisuja lapsille tarkoitettujen elintarvikkeiden pakkaamiseen. Tehtävä koettiin selvästi innostavaksi, sillä kilpailuun osallistui yhteensä 258 työtä.

Kilpailutöiden arviointikriteerit olivat toimivuus ja käyttäjäkokemus, markkinapotentiaali, materiaalin innovatiivinen käyttö, soveltuvuus tuotantoon sekä edut kaupan ja logistiikan näkökulmasta.

Kaikki palkitut työt esitellään kilpailun verkkosivustolla www.recreatepackaging.com


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kilpailut pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC