...
Apetit Vegepops on vuoden suomalainen elintarvike
Kuva: Apetit.

Elintarviketeollisuusliiton Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -kilpailun voittajaksi on valittu Apetit Vegepops Porkkana-mango, joka on uusi jäätelölaji.

Raati perusteli valintaa näin:

”Vegepops on aivan uudenlainen kotimainen tuoteinnovaatio, jossa yhdistyvät kasvisjalostajan ja jäätelötehtaan yhteistyö ja osaaminen. Se sopii herkutteluun tai välipalaksi ja myös perheen pienimmille. Maistuva ja raikas vaihtoehto lisätä kasvisten syöntiä. Hienoa on lisäksi, että Vegepopsit on kehittänyt elintarviketieteiden opiskelija kesätyöprojektina.”

Apetit Vegepops Porkkana-mango sisältää 41 prosenttia kasviksia ja hedelmiä. Porkkana-mangon lisäksi Vegepopsia saa myös porkkanan ja vadelman herkullisena yhdistelmänä. Tuotteen valmistaa Froneri Finland Oy Turengin jäätelötehtaalla.

”Voitto on osoitus siitä, että Apetitin osaamista kotimaisten kasvisten jalostamiseen ja niiden käytön helpottamiseen arvostetaan”, Apetitin tuoteryhmäpäällikkö Riikka Haarasilta-Suutarinen iloitsee.

”Olemme panostaneet vahvasti brändin ja tuotteiston kehittämiseen. Apetit Vegepops onkin hyvä esimerkki ennakkoluulottomasta tavasta tuoda suomalaiset kasvikset kuluttajien nautittavaksi uudessa herkullisessa muodossa aivan uudessa tuotekategoriassa”, Haarasilta-Suutarinen sanoo.

Kevään aikana käydyn kilpailun finaalissa oli kahdeksan kotimaista elintarvikeuutuutta. Finalisteista raadin kunniamaininnan saivat Kala-Lapin Lapin Lumous kylmäsavutartar ja Snellmanin Lihanjalostuksen Superior Kinkku.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-16

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus kilpailut

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC