...
Lääketeollisuutta johtaa nyt Sanna Lauslahti
Sanna Lauslahti. Kuva: Kokoomus.

Lääketeollisuus ry:n uutena toimitusjohtajana on aloittanut 2.5.2018 hallintotieteiden tohtori, KTM Sanna Lauslahti. Hän on aikaisemmin toiminut kokoomuksen kansanedustajana, elinkeinoelämän johto- ja asiantuntijatehtävissä sekä yrittäjänä.

”Aloitan uudessa työssäni erittäin innostuneena ja motivoituneena. Lääketeollisuus on toimiala, jolla on paljon annettavaa koko suomalaiselle yhteiskunnalle”, Lauslahti toteaa.

”Lääketiede ja lääkehoito kehittyvät nopeasti. Yhä useampia sairauksia voidaan hoitaa ja ihmisille saadaan lisää terveitä päiviä sekä elämänlaatua. Hyvin toteutettu lääkehoito parantaa ja lievittää oireita, ylläpitää työ- ja toimintakykyä ja pidentää elämää. Se vähentää usein hoidon kokonaiskustannuksia ja muuttaa hoidon painopistettä sairaalasta avohoitoon. Suomessa toimiva, tutkiva lääketeollisuus tuo maahamme myös uusia investointeja ja korkean osaamisen työpaikkoja”, Lauslahti kertoo.

Lääketeollisuus ry on Suomessa toimivan, tutkivan ja uusia lääkkeitä kehittävän lääketeollisuuden elinkeinopoliittinen yhdistys, johon kuuluu 40 jäsenyritystä. Lääketeollisuus ry:n tavoitteena on lääketeollisuuden toimintaedellytysten, kilpailukyvyn ja tutkimusedellytysten kehittäminen Suomessa ja EU:ssa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
lääketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC