...
Tampereella kolmen messun tapahtuma 2020
Elintarvikemessut Tampereella 2014. Kuva: Tampereen Messut.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 9. – 10.9.2020 samanaikaisesti uusi kolmen ammattitapahtuman kokonaisuus. Elintarviketeollisuuden ammattilaisten Elintarviketeollisuus-messut sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten Logistiikka-messut saavat rinnalleen pakkausalan messutapahtuman Empackin. 

Tampere isännöi Empack-messuja ensimmäistä kertaa. Luvassa on tiedotteen mukaan merkittävä ja uudenlainen messukokonaisuus, joka tarjoaa laajasti synergiaetuja ja verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoille. Tapahtumakokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Easyfairs ja Tampereen Messut Oy.

”Elintarviketeollisuus-messujen yhteyteen on kaivattu jo pitkään pakkausalan vahvaa tapahtumaa. Empackin myötä voimme vastata tähän toiveeseen”, sanoo Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Easyfairsin operatiivinen johtaja Anu Rapeli painottaa, että kolmen tapahtuman kokonaisuus luo erinomaisen synergiahyödyn niin vierailijoiden kuin osallistuvien yritystenkin kannalta.

”Vierailija näkee oman tuotantoprosessinsa eri vaiheet laajemmin kuin koskaan aiemmin. Näytteilleasettajayritysten näkökulmasta tapahtumakokonaisuus on entistäkin kiinnostavampi, sillä sen tarjoama tulee kokoamaan monikirjoisemman ammattiyleisön saman katon alle kerralla”, Rapeli sanoo.

Empack on järjestetty Suomessa vuodesta 2009 lähtien ja se on osa laajaa, kansainvälistä Empack-tapahtumaperhettä. Vuonna 2019 Empack järjestetään Helsingissä yhdessä Easyfairsin Logistics & Distribution -tapahtuman sekä Teknologia-tapahtuman kanssa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-04

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus logistiikka tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC