...
Joustopakkausten painamiseen digivaihtoehto
Saphire Evo hybridipainokone. Kuva: Kodak.

Kodak ja Uteco lanseeraavat kaupallisesti hybridipainokoneen, jolla voi painaa digitaalisesti vesipohjaisilla väreillä kalvolle ja paperille joustopakkauksia.

Uusi painokone esiteltiin ensi kertaa Drupa-messuilla 2016, ja nyt sen toimitukset alkavat markkinoille. Ensimmäinen Sapphire Evo -kone asennetaan kesäkuussa Italiaan.

Saphire Evo on hybridipainokone, jossa käytetään Kodakin Stream -mustesuihkutekniikkaa. Koneessa käytettävät värit sekä lakat ovat vesipohjaisia ja soveltuvat elintarvikepakkauksien epäsuoran kontaktin pintoihin. Koneella voidaan painaa monenlaisille muovikalvoille ja paperille.

Koneen kokoonpanot ovat asiakkaille räätälöityjä ja voivat sisältää inkjet-tulostuspäiden lisäksi erilaisia flekso-, syväpaino-, spottiväri- ja laminointiyksiköitä.  Painoradan leveys on 650 millimetriä ja nopeus 150 metriä minuutissa.

Kone soveltuu tiedotteen mukaan erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten massaversiointiin, lyhyisiin tuotantosarjoihin ja taloudelliseen pidempien sarjojen digipainamiseen. Tuotantokyky voi olla jopa 20 miljoonaa neliömetriä vuodessa.

Uteco on maailman johtavia erikoispainokoneiden toimittajia joustopakkausten painajille.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-03

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus joustopakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC