...
Monikerroslaminaattien tuotanto kasvaa Walkilla
Monikerroslaminaattien tarjonnan parantaminen on ydinosassa strategiaamme, sanoo johtaja Kari Salminen Walkilta. Kuva: Walki.

Walkin uudistettu monikerroslaminaattikonelinja vastaa kasvavaan kysyntään erityisesti eristys- ja joustopakkausteollisuudessa. Tuotantolinja on ollut toiminnassa tammikuusta alkaen.

Uusi konelinja vahvistaa tiedotteen mukaan Walkin laadunvalvontaa ja kehitystyötä uusilla ja aiempaa paremmilla ominaisuuksilla, kuten mittaus-, ohjaus- ja kamerajärjestelmillä sekä datan keruulla, varastoinnilla ja analysoinnilla. Samanaikaisesti tehokkuus ja turvallisuus kohentuvat entisestään.

”Investointi mahdollistaa uusien ja entistä monipuolisempien tuotteiden valmistamisen. Yksi erinomainen esimerkki tästä on Walkin palonestolaminaatit, joita voidaan nyt vielä aiempaa enemmän kustomoida vastaamaan kunkin asiakkaan erityistarpeita”, sanoo Kari Salminen, Executive Vice President, Construction.

Esimerkiksi polymeerin kerrosvahvuus on modernin teknologian ansiosta mahdollista verifioida tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Linja on myös entistä tehokkaampi paksujen monikerrosrakenteiden tuottamisessa, mikä vastaa niiden suureen ja jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Marraskuussa alkanut ja tammikuussa valmistunut uudistustyö on kakkosvaihe Walkin investoinneissa Valkeakosken tehtaalla. Vuonna 2016 tehtaalle valmistui uusi tuotantolinja, joka hyödyntää uusinta teknologiaa laadunvalvonnassa ja prosessinhallintajärjestelmissä.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kalvot laminaatit pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC