...
Huhtamäki laajentaa toimintaa Australiassa
Kuva: Tailored Packaging.

 

Huhtamäki on hankkinut enemmistöomistuksen australialaisesta tarjoilupakkausjakelijasta ja tukkumyyjästä, Tailored Packagingistä.

Yrityskaupan myötä Huhtamäki pystyy hyödyntämään Australiassa valtakunnallista jakelukeskusverkostoa ja palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin sekä joustavammin.

Tailored Packaging on vuonna 2001 Sydneyssä perustettu valtakunnallinen tarjoilupakkausten jakelija ja tukkumyyjä, jolla on myyntitoimistoja ja jakelukeskuksia Australian kaikissa osavaltioissa. Tailored Packaging työllistää noin 130 henkilöä ja on yksi Australian suurimmista tarjoilupakkausten maahantuojista sekä jakelijoista.

Velaton kauppahinta 65 %:n omistusosuudesta yhteisyrityksessä oli noin 35 milj. euroa. Suurimpana osakkeenomistajana Huhtamäki liittää yhteisyrityksen tytäryhtiökseen konsernin taloudellisessa raportoinnissa. Liiketoiminta tullaan raportoimaan osana Foodservice Europe-Asia-Oceania liiketoimintasegmenttiä.

Huhtamäki on myynyt makeisliiketoimintaan liittyvän tavaramerkkiportfolionsa yhdysvaltalaiselle sijoitusyhtiölle Highlander Partnersille. Myyty tavaramerkkiportfolio liittyi Huhtamäen vuonna 1996 divestoimaan makeisliiketoimintaan.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-05-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC