...
Westpak tarjoaa uusiutuvia pakkauskalvoja
Kuva: Westpak.

Pakkauspainaja Westpak tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja joustopakkauskalvoja.

Uusien WestECO-tuotteiden raaka-aineena käytetään Green PE:tä, joka on valmistettu sokeriruosta. Uusiutuvan raaka-aineen osuus vaihtelee kalvon tai laminaatin rakenteesta riippuen. Tyypillisesti se on 40–80 prosenttia. WestECO-tuotteiden laatu ja toimivuus on samalla korkealla tasolla kuin perinteisistä raaka-aineista valmistetut kalvot. Ratkaisuja löytyy ylä- ja alaratoihin sekä flowpack-kalvoihin.

Westpak lupaa räätälöidä kalvot niin että pakkaus on optimaalinen ja täyttää tehtävänsä niin tuotesuojan kuin toimivuuden kannalta. Valitsemalla optimaaliset ratkaisut vältetään yrityksen mukaan turhaa ruokahävikkiä ja minimoidaan koko tuotantoketjun hiilijalanjälkeä. Huippulaatuisella painatuksella saadaan myyvä pakkaus ja välitettyä tarpeellinen tuotetieto kuluttajalle. Tämä pätee, oli sitten kyseessä uusiutuvista tai perinteisistä raaka-aineista valmistettu pakkaus.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
joustopakkaukset kalvot kestävä kehitys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC