...
PacTec Helsinki 18 -messut hyvässä vauhdissa
PacTec-messut järjestettiin viimeksi vuonna 2016. Kuva: Messukeskus.

Toukokuun lopussa Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävät PacTec Helsinki 18 -messut kokoaa pakkausalan yhteen keskustelemaan alan ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuudesta. PacTec-messuille on ilmoittautunut mukaan jo yli 90 yritystä ja koko tapahtumakokonaisuuteen yhteensä 350 yritystä.

Yksi messujen uutuuksista on tapahtuman ensimmäisenä päivänä järjestettävä Business Forum -seminaari, jossa keskustellaan muun muassa pakkausalan innovaatioista, muutosjohtamisesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Business Forumin juontajana toimii kirjailija ja juristi André Noël Chaker. Pakkausyhdistyksen toisena messupäivänä järjestämä Pack Print Forum -seminaari keskittyy puolestaan pakkausalan ajankohtaisiin kysymyksiin.

PacTec-messujen ohjelmassa käsitellään myös muun muassa pakkausmateriaalien ekologisuutta ja kestävää kehitystä, pakkausalaan vaikuttavia megatrendejä, uusia teknologisia ratkaisuja sekä pakkausalan tulevaisuutta.  

PacTec Helsinki -tapahtumassa on mukana koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön sekä markkinointiin ja raaka-aineisiin. Messujen kävijäkunta koostuu muun muassa elintarviketeollisuuden, kemian- ja lääketeollisuuden, metalli-, paperi- ja muoviteollisuuden, graafisen teollisuuden sekä kaupan alalta.

PacTec Helsinki 18 -messujen kanssa samaan aikaan 29.–31.5.2018 Messukeskuksessa järjestetään myös metsäklusterin johtava tapahtuma PulPaper sekä uusi mekaanisen puunjalostusteollisuuden Wood. Messukokonaisuus mahdollistaa tehokkaan verkostoitumisen eri teollisuudenalojen toimijoiden kesken.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-25

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
pakkauskoneet ja -laitteet pakkausmateriaalit pakkauspainaminen pakkaussuunnittelu tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC