...
Laskeva lääkepakkaus auttaa annostelussa
August Fallerin älykkään lääkepakkauksen prototyyppi.

Uusi älykäs lääkepakkaus auttaa potilasta muistamaan, kuinka monta lääkeannosta hän on ottanut. Pakkaus myös varoittaa, kun lääke on loppumassa.

Älykkään lääkepakkauksen prototyypin on kehittänyt saksalainen August Faller Group. Sen avulla pyritään helpottamaan lääkkeen ottoa ja annostuksen valvontaa.

Pakkauksessa on pieni e-paperinäyttö ja kaksi paininta. Potilas painaa nappia kun on ottanut lääkkeen ja näkee näytöstä, kuinka paljon tabletteja on jäljellä. Pakkaus varoittaa hyvissä ajoin lääkkeen loppumisesta ja muistuttaa uuden reseptin tilaamisesta.

Pakkauksen äly on pienessä mikrosirussa, ja sen patteri on yhdistetty pakkaukseen. Elektroniikka on saatu ohueksi siten, että näyttö on pakkauksen ulkokuoressa ja painettu mikropiiri sen takapuolella.

August Faller on kehittänyt myös kaksi muuta älykkäiden lääkepakkausten prototyyppiä yhteistyössä Freiburgin and Pforzheimin korkeakoulujen MSC Technologies -yksikön kanssa. Yksi prototyyppi mittaa nesteen määrää pakkauksessa ja toinen voi ottaa vastaan reseptin Bluetooth-yhteyden avulla.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-24

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset lääkepakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC