...
DS Smith investoi ohuempaan aaltopahviin
DS Smithin R-Flute.

DS Smith on investoinut Tampereen tehtaaseen ja tuo markkinoille aiempaa ohuemman R-Flute -aaltopahvin. Sen avulla voidaan saada säästöjä logistiikassa.

Uuden investoinnin myötä tehdas voi valmistaa yhtä kestäviä aaltopahvipakkauksia kuin ennenkin, mutta nyt ne vievät 30 % vähemmän tilaa yritysten varastoissa ja niiden kuljettamiseen asiakkaiden tehtaille tarvitaan 30 % vähemmän kuorma-autoliikennettä. Tämä tarkoittaa 30 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä, mutta myös suoria logistiikkasäästöjä uusia, aiempaa ohuempia pakkauksia käyttävälle teollisuudelle.

"Investointimme perustuu Suomen pakkaavan teollisuuden kokemiin haasteisiin. Jokaisella yrityksellä on tänä päivänä tarve toimia kustannustehokkaasti, mutta samalla ympäristönäkökulmat ja kestävä kehitys ovat kasvattaneet merkitystään kuluttajilta tulevien vaatimusten mukaisesti. Olemme kuunnelleet näitä tarpeita ja tuoneet Suomen markkinoille uuden ratkaisun, joka auttaa meidän asiakkaitamme vastaamaan odotuksiin”, sanoo Karri Koskela, Suomen DS Smithin toimitusjohtaja.

Investointi ei lisää suoraan Tampereen tehtaan työvoiman tarvetta, mutta uuden ratkaisun aiheuttaman kiinnostuksen odotetaan tuovan positiivisia vaikutuksia jo muutenkin hyvään tilauskantaan.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset kestävä kehitys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC