Yhdeksän uutuustuotetta elintarvikekilpailussa

Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -kilpailun finaaliin on valittu yhdeksän viime vuoden aikana myyntiin tullutta kotimaista uutuustuotetta.

Finalistit valikoituivat yli viidenkymmenen ehdokkaan joukosta herkullisen maun lisäksi oivalluksen, uutuusarvon ja kaupallisten menestysnäkymien perusteella.

Kilpailun voittaja valitaan toukokuun 2. päivänä Ravintola Palacessa järjestettävässä tilaisuudessa, jossa jokainen finalistiyritys saa mahdollisuuden pitchata tuotteensa raadille. Voittaja julkistetaan 15.5. Elintarvikepäivässä Messukeskuksessa.

Finaaliin pääsivät seuraavat tuotteet:

Fazer Sirkkaleipä (Fazer Leipomot)
Apetit Vegepops Porkkana-mango (Apetit Oy)
Myllärin Omenatarhan Granola (Helsingin Mylly)
Kariniemen Kananpojan Kanapekoni (HKScan Finland Oy)
Ilo Hummus Härkäpapu (Jokilaakson Juusto Oy)
Lapin Lumous kylmäsavutartar (Kala-Lappi Oy)
Superior Kinkku (Snellmanin Lihanjalostus Oy)
Valio LuomuTM jogurttinen tuorepuuro 175g omena-kaneli-kaura laktoositon (Valio Oy)
Berrypicker vadelma+puolukka täysjyvämuro (VersoBrands Oy)

Tuomariston perustelut löytyvät osoitteesta www.etl.fi


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-16

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus kilpailut

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC