...
Rouheva pakkaus sopi pienelle paahtimolle
Kuva: Unison Coffee.

Unison Coffee on uusi joensuulainen kahvipaahtimo, jonka kahvipakkauksiin saatiin mattamaisella pinnalla rouhevuuden ja aitouden tuntua.

Unison Coffee tarjoaa kahviautomaattien ja kahvituspalvelun lisäksi omassa paahtimossa käsityönä paahdettua ensiluokkaista, eettisesti tuotettua Unison Coffee -kahvia.

Paahtimo lähti kehittämään kahvipakkauksia yhteistyössä Pyrollin Joensuun yksikön kanssa. Lopputuloksena valmistui kahta erikokoista pakkausmateriaalia. Kilon pakkaukset menevät pääosin kahviautomaatteihin ja puolen kilon paketit kuluttajille.

Kahvin pakkaamisessa pitää ottaa erityisesti huomioon aromien säilyvyys. Unison Coffeen kahvipakkausten ratamateriaalina on kolmikerroslaminaatti, mikä suojaa sisältöä ilmalta, kosteudelta ja UV-säteiltä. Kahvipakkausten venttiili stanssataan jokaiseen pakkaukseen erikseen pakkausvaiheessa. Yksisuuntainen aromiventtiili päästää ylimääräisen kahvista vapautuvan hiilidioksidin pois pussista päästämättä kuitenkaan ilmaa takaisin sisään.

”Pakkausprojekti sujui mallikkaasti ja apua saatiin jopa pakkauskoneen käytössä”, kertoo Unison Coffeen paahtomestari Miska Kämäräinen.

Unison Coffee haluaa kahvien pohjoiskarjalaisilla murresanoilla tuoda esille, mistä kahvi on kotoisin. Tarjolla on esimerkiksi Tummoo, Vaalleeta ja Tujjuu kahvia. Tulossa on tujuakin tujumpi, paahtoasteeltaan 5:ksi luokiteltu tumma vaihtoehto. Tämä tuoteuutuus on ristitty Pilkkopimmeeksi.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-16

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus joustopakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC