...
Heimon Kala laittoi kalat aaltopahvilaatikkoon
Kuva: Heimon Kala.

Heimon Kala Oy on vaihtanut EPS-laatikot DS Smithin kehittämään kosteutta kestävään aaltopahvilaatikkoon. Se säästää ympäristöä ja kustannuksia.

Heimon Kala on toimittanut tuoretuotteitaan kaupan ja ravintolan sektoreille jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Yritys on yksi alan suurimmista Suomessa ja kuuluu kansainväliseen PRFoods-yhtiöön.

DS Smithin kehittämän uuden ratkaisun myötä Heimon Kalan tuotantolaitos Hämeenlinnan Rengossa pakkaa valmistamansa savustetut ja loimutetut kalajalosteet EPS-laatikon sijaan kuitumateriaalista valmistettuun aaltopahvipakkaukseen, joka on kierrätettävissä olemassa olevassa kierrätysjärjestelmässä.

Ratkaisu paitsi vastaa yrityksen asiakkaan esittämään haasteeseen vastuullisista valinnoista, myös säästää logistiikka- ja varastointikustannuksia. Pakkaukset toimitetaan tehtaalle litteänä, jolloin niitä mahtuu samaan tilaan merkittävästi enemmän aiempaan verrattuna.

Tuoreboxi tarjoaa Heimon Kalalle myös mahdollisuuden käyttää pakkausta tehokkaana viestintävälineenä ja brändi-ilmeen rakentajana, mitä yritys onkin hyödyntänyt. Yrityksen tunnistettava yritysilme näkyy selkeästi pakkauksissa.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset kestävä kehitys kierrätys kuljetuspakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC