...
Pussipaperi valmiilla suljentaominaisuudella
Kuva: Sappi.

Sappi on kehittänyt joustopakkaamisen pakkauspaperin, johon on integroitu suljentaominaisuus. Materiaali soveltuu kierrätykseen.

Sappi toi paperista ensimmäisen version markkinoille vuonna 2016. Nyt yhtiö lanseeraa siitä toisen sukupolven ratkaisun nimellä Sappi Seal. Se on kierrätettävä paperi, jonka suljentaominaisuudet ovat parantuneet. Paperilla on tarkoitus korvata muovista tehtyjä kuumasuljentalaminaatteja.

Sappi Seal on yhdeltä puolelta päällystettyä paperia, jonka kääntöpuoli on viimeistelty dispersiopäällysteellä. Paperilla on hyvät kuumasuljentaominaisuudet.

Sappin mukaan paperi on kehitetty tavanomaiseen joustopakkaamiseen elintarvikkeille ja non-food-tuotteille, joissa tarvitaan kuumasuljentaa. Sovelluksia ovat mm. pikkupussit ja sekundääripakkaukset. Paperi suojaa myös kohtuullisesti vesihöyryltä.

Sappin mukaan paperi voidaan kierrättää paperinkeräyksessä. Paperi on tuntumaltaan luonnollista ja miellyttävää. Paperista tehdyt pakkaukset avautuvat helposti repeytymättä kontrolloimattomasti.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kierrätys kuluttajapakkaukset pakkauspaperit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC