...
Ruokavirasto aloittaa vuoden 2019 alusta
Ruokaviraston logo.

Tuhannen työntekijän ruokavirasto aloittaa toimintansa vuoden 2019 alusta. Ruokaviraston tehtävänä on edistää, valvoa ja tutkia elintarvikkeiden sekä maa- ja metsätalouden tuotantopanosten turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä kasvinterveyttä.

Virasto vastaa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä Suomessa, toimii Suomen maksajavirastona ja hallinnoi EU- ja kansallisia tukia.

Elintarviketurvallisuusvirastosta, Maaseutuvirastosta ja osasta Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta syntyvän Ruokaviraston toiminta käynnistyy 1.1.2019.

Uuden viraston visuaalinen ilme on lyöty lukkoon. Sen suunnittelivat Helena Valtonen, Aki Kiminki ja Kiia Olin Solita Oy:stä. Solita toteuttaa myös viraston verkkopalvelut, joiden konseptoinnissa visuaalisen ilmeen ratkaisut näkyvät. Ilme viedään myös viraston 76 tietojärjestelmään.

Ruokaviraston logo Valmiina pöydässä kuvastaa tiedotteen mukaan viraston tehtävien kirjoa ja palvelulähtöisyyttä: koko elintarvikeketjua pellolta pöytään ja takaisin, elävää maaseutua, kaupunkia ja yrittäjyyttä, laajaa asiantuntemusta ja tutkimusta. Logosta voi tunnistaa niin lautasen, tien, pellon, DNA:n, naudan, kuusenkerkän tai tähkän kuin auringonkin. Pääväreiksi tulevat murrettu sininen, olki ja vadelma, jotka kuvastavat turvallisuutta, asiantuntijuutta ja palvelua.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-04-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus ruokapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC