...
Wipakin ProDirect-tekniikka kerää palkintoja
Digipainaminen mahdollistaa laminaattien täyden personoinnin. Kuva. Wipak.

Wipak on kehittänyt paperilaminaateille tehokkaan digitaalisen tilausratkaisun ja painotekniikan. Ratkaisu on saanut jo kolme palkintoa.

Uusi ProDirect-ratkaisu lanseerattiin Interpack-messuilla keväällä 2017. Ratkaisussa on automatisoitu tilausprosessi ja prepress. Niiden avulla voidaan tarjota pieniäkin sarjoja tehokkaasti pitkälle automatisoidulla digipainolinjalla. Se toimii mustesuihkutekniikalla leveän radan rullapainamisena.

Uusi linja toimii Wipakin Walsroden tehtaalla Saksassa. Tehdas keskittyy paperilaminaattien painamiseen. Niissä käytetään FSC-sertifioituja papereita. Pakkausten estokerrokset suojaavat migraatiolta. Tehtaalla tehdään myös monikerroskalvoja. 

Tehtaan tuotteet ovat Wipakin mukaan ympäristöystävällisiä ja elintarvikekelpoisia. ProDirect-asiakkaat voivat myös tarjota ilmastoneutraaleja pakkauksia ClimateNeutral-kompensaatioratkaisun avulla.

Ratkaisu sai kaksi voittoa koneiden ja kestävän kehityksen sarjoissa German Packaging Awards 2017 -kilpailussa. Ratkaisun avulla toteutettu ilmastoneutraali pussipakkaus sai vuoden 2018 WorldStar-palkinnon.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
digitaalipainatus elintarvikepakkaukset laminaatit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC