...
Miljoona pesuainepulloa merten muovista
Kuva: Henkel.

Kemianteollisuuden yhtiö Henkel aikoo käyttää vesistöistä kerättyä muovia miljoonan pesuainepullon valmistamiseen seuraavan kolmen vuoden aikana.

Henkel on sopinut projektin Waste Free Oceans -järjestön kanssa. Tiedotteen mukaan vesistöjen jätemuovin keräysprojekti on suurin, mitä ei-valtiollinen toimija on käynnistänyt. Tarkoituksena on muovin kerääminen joista, järvistä ja meristä siten että vuosittain saadaan 100 tonnia  kierrätysmateriaalia.

Keräys alkaa Tonava-joella ja Välimerellä keväällä 2018. Kerättyä materiaalia käytetään Lovables-pesuaineissa, joiden pullot on tehty kokonaan kierrätetystä materiaalista.

Henkelin kestävän pakkaamisen tavoitteet ovat yhtiön mukaan vähemmän pakkauksia ja jätettä, parempia pakkauksia ja kiertotalouden edistäminen. UPM Raflatac valitsi Henkelin Label Life Awards 2018 -palkinnon saajaksi. Palkinto annetaan vuosittain Raflatacin toimittajalle, joka on kehittänyt kestävän kehityksen mukaisia käytäntöjä toiminnassaan.

Raflatac palkitsi Henkelin kahdesta hankkeesta, jotka ovat kansainvälinen Forscherwelt-tutkimusprojekti sekä kestävän kehityksen koulun projekti.


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kierrätys muovipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC