...
Lenita Ingelin Pauligin Kahvi-divisioonan johtoon
Lenita Ingelin. Kuva: Paulig.

Lenita Ingelin on nimitetty Pauligin Kahvi-divisioonan toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alussa asemapaikkanaan Helsinki.

Ingelin työskentelee tällä hetkellä Pauligin out-of-home-liiketoimintayksikkö Paulig Professionalin johtajana. Hän on työskennellyt Pauligilla vuodesta 2013. Kahvin kiehtovaan maailmaan hän siirtyi Vaasan Groupista, jossa hän johti kansainvälistä Bake-off-liiketoiminta-aluetta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tätä ennen hän vastasi Unileverillä Suomen Foodsolutions-liiketoimintayksiköstä.

Pauligilla Ingelinillä on tiedotteen mukaan ollut merkittävä rooli out-of-home-kahviliiketoimintayksikön kasvussa ja kansainvälistymisessä. Yksikön liikevaihto on 65 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 200 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Kahvi-divisioonassa työskentelee lähes 600 henkilöä ja vuonna 2016 sen netto-liikevaihto oli 344 miljoonaa euroa.

Lenita Ingelin aloittaa uudessa tehtävässään huhtikuun alusta. Hänestä tulee myös Paulig-konsernin johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi Paulig-konsernin konsernijohtajalle. Paulig Professional-liiketoimintayksikön johtajan rekrytointiprosessi käynnistyy välittömästi.

Ingelinin edeltäjä Elisa Markkula valittiin Tikkurila-konsernin toimitusjohtajaksi.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-26

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC