...
Rani lisää pakkauskalvojen valmistuskapasiteettia
Kuva: Rani Plast.

Rani Plastilla on jälleen tehty merkittävä koneinvestointi, kun uusi teollisuuden pakkauskalvojen tuotantolinja otettiin äskettäin käyttöön.

Uudella konelinjalla valmistetaan Rani Stretchhood ja RaniCollationShrink -tuotteita, joita käytetään esimerkiksi juomateollisuudessa ja isojen tuotteiden huputuspakkaamisessa.

”Koneen puhallussuhde on iso, mikä tarkoittaa, että valmistettavilla kalvoilla on erittäin hyvät kutistuvuus- ja venymisominaisuudet. Tällä koneella voidaan valmistaa monenlaisia teollisuuden pakkauskalvoja, mutta erityisen hyvin se sopii tarkoituksiin, joissa tarvitaan tiiviisti paikallaan pysyvä pakkaus”, kertoo Rani Plastin tuotantojohtaja Simon Fagerudd.

Koneen tuotannollinen käyttö on jo täydessä vauhdissa. Uusi konelinja täydentää Rani Plastin olemassa olevaa konekantaa ja sen myötä yrityksen kapasiteetti teollisuuden pakkauskalvojen valmistamiseen kasvaa.

”Kone on erittäin tehokas, joten pystymme sekä valmistamaan suuremman määrän korkealaatuista kalvoa että lyhentämään toimitusaikoja”, kertoo Fagerudd.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-22

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Kalvot kuljetuspakkaukset pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC