...
Lidloc-kuppi sai iF-muotoilupalkinnon
Lidlock-kupissa ei tarvita erillistä muovikantta, koska kuppi on suunniteltu yhdeksi kokonaisuudeksi. Kuva: Metsä Board.
Kuvassa vasemmalta Metsä Boardin pakkauspalveluiden johtaja Ilkka Harju ja myyntipäällikkö Hans-Peter Kollmannsberger. Kuva: Metsä Board.

Metsä Boardin innovatiivinen Lidloc-kartonkikuppirakenne on voittanut tämän vuoden arvostetun iF-muotoilupalkinnon.

Lidloc on täysin uudenlainen kartonkikuppirakenne, joka vastaa kasvavaan kestävien pakkausten tarpeeseen. Rakenne perustuu tavanomaisen kuppirakenteen lisäosaan, jonka voi taivuttaa kupin kanneksi. Rakenteelle on haettu patenttia.

Metsä Boardin design- ja innovaatiojohtaja Cyril Drouet on ollut tiimeineen tiiviisti mukana uuden rakenteen kehittämisessä.

”Erillistä muovikantta ei tarvita, koska kuppi on suunniteltu yhdeksi kokonaisuudeksi”, Drouet kertoo.

”Se on helppo taitella ja koota, ja kuppiin yhdistetty kansi estää läikkymisen ja vuodot. Koska kansi voidaan painattaa osana muuta kuppia, se myös lisää brändinäkyvyyttä. Kannessa on juoma-aukko kuumia juomia varten, ja lisäksi kuppiin voidaan yhdistää pilli kylmiä juomia varten.”

Palkinto iF Design Award -kilpailussa on ollut osoitus huipputason suunnittelusta jo yli 60 vuoden ajan. Voittajan valitsi korkeatasoinen kansainvälinen tuomaristo, joka arvioi yli 6 400 kilpailutyötä 54 eri maasta.

Kuvassa vasemmalta Metsä Boardin pakkauspalveluiden johtaja Ilkka Harju ja myyntipäällikkö Hans-Peter Kollmannsberger. Kuva: Metsä Board.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-14

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
juomapakkaukset kilpailut pakkaussuunnittelu tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC