...
Lapsille innovatiivisia ruokapakkauksia
Ammattilaisten sarjassa finaaliin valittiin nämä viisi työtä. Kuvat: Stora Enso.
Yleisön suosikiksi kilpailussa nousi Smart Snack -pakkaus, jonka avaaminen on leikkisä pulmatehtävä.

Stora Enson Recreate Packaging 2018 -kilpailu tuotti monia innovatiivisia ruokapakkauksia, jotka käyttävät uusiutuvia materiaaleja ja vetoavat lapsiin.

Stora Enson Recreate Packaging 2018 -kilpailun finalistit ja yleisön suosikki on valittu. Yleisön suosikiksi pakkaussuunnittelukilpailussa nousi Smart Snack, jonka ovat suunnitelleet Poznanin yliopiston liiketalouden opiskelijat Klaudia Rajca ja Martyna Matuszkiewicz Puolasta. Heidän voittoisassa kilpailutyössään on leikkisä pulmatehtävä, joka pitää ratkaista pakkauksen avaamiseksi. Pakkaus sai 2 717 ääntä avoimessa äänestyksessä kilpailusivustolla recreatepackaging.com.

Kilpailun tuomaristo valitsi opiskelijoiden sarjassa 12 ja ammattilaisten sarjassa viisi finalistia jatkoon. Sarjojen voittajat julkistetaan toukokuussa 2018.

Recreate Packaging on Stora Enson joka toinen vuosi järjestämä pakkaussuunnittelukilpailu, jonka tarkoituksena on edistää uusiutuviin materiaaleihin perustuvia pakkausinnovaatioita, joilla voidaan korvata uusiutumattomia materiaaleja kuten muovia. Tällä kertaa kilpailun aiheena olivat lapsille tarkoitettujen elintarvikkeiden pakkaukset. Tehtävänä oli miettiä, miten tuotekokemuksesta saataisiin hauska, miellyttävä ja lapsiin vetoava.

Kilpailuun osallistui 258 työtä. Tuomaristoa ilahdutti nerokkaiden, leikkisten ja toiminnallisten pakkausratkaisujen suuri määrä molemmissa sarjoissa, ja erityisesti opiskelijoiden sarjassa.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-09

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kilpailut pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC