Valmisruokainnovaatio pidentää hyllyaikaa
Kuva: Micvac.

Ruotsalainen Micvac on kehittänyt uuden tavan valmistaa ja pakata pakastettuja valmisruokia. Menetelmän avulla ruokien säilyvyys paranee.

Menetelmä perustuu tiedotteen mukaan Micvacin kehittämään mikroaaltotunneliin ja älykkääseen pakkausratkaisuun. Siinä käytetään myös yhtiön patentoitua vihellystekniikkaa, joka ilmoittaa ruuan kypsymisestä.

Micvacin tunnelitekniikka hyödyntää pakkauksen sisällä tapahtuvaa kypsymistä ja pastörointia. Tekniikan avulla voidaan tarjota korkealaatuisia valmisruokia, jotka ovat tuoreita, terveellisiä ja maistuvia. Ruokien hyllyikä pitenee ilman lisäaineiden käyttöä, ja ruokahävikki pienenee.

Micvac esittelee modulaarista tekniikkaansa Anuga FoodTec -messuilla Kölnissä 20.-23.3.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus ruokapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC