...
Orkla saneeraa Turun tuotantoaan
Orkla Suomen sillituotteitta. Kuva: Orkla Suomi.

Orkla Suomi käynnistää yhteistoimintaneuvottelut Turussa. Niillä haetaan ratkaisuja vihannessäilykkeiden ja sillituotteiden kannattavuuden parantamiseen.

Yhteistoimintaneuvottelujen tavoitteena on tiedotteen mukaan löytää henkilöstön kanssa ratkaisuja vihannessäilykkeiden ja sillituotteiden heikon kannattavuuden parantamiseksi sekä arvioida mahdollisia tuotannon ja toimintojen uudelleenjärjestelyjä.

"Turussa tuotettujen vihannessäilykkeiden ja sillituotteiden kannattavuus on ollut heikkoa jo muutaman vuoden ajan. Kiristynyt kilpailu on vaikuttanut kannattavuuden lisäksi myös myyntivolyymeihin. Meidän on löydettävä keinoja vastata tähän kehitykseen, jotta voimme turvata kilpailukykymme myös pitkällä tähtäimellä", sanoo Orkla Suomen toimitusjohtaja Rabbe Wikström.

Orkla-konsernilla on yli 100 tehdasta. Verkostossa on päällekkäisyyksiä esimerkiksi teknologian suhteen. Wikströmin mukaan tehdasverkoston arvioiminen on osa Orklan pitkäjänteistä strategiaa tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat 58:ta Orkla Suomen 124 työntekijästä Turussa, joista tuotannossa työskentelee vakituisesti 41. Neuvottelut on tarkoitus saattaa loppuun toukokuun aikana.

Orkla Suomella on toimipisteet myös Haraldsbyssä, Vaajakoskella ja Vantaalla. Orkla Suomen palveluksessa on yhteensä 459 henkilöä.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC