...
Remes & Packart osaksi Heku-ryhmää
Matti Remes.

Tuotannollinen mainostoimisto Heku on ostanut pakkaussuunnittelutalo Remes & Packartin osaksi Heku-ryhmän design-liiketoimintaa. Remes & Packart on erikoistunut brändeihin, pakkaussuunnitteluun ja -muotoiluun sekä muuhun graafiseen suunnitteluun.

Remes & Packartin koko henkilöstö siirtyy Heku-ryhmän tiloihin Merimiehenkadulle. Toimitusjohtajana toiminut Matti Remes jatkaa Heku-ryhmässä Senior Advisorina ja hallituksen jäsenenä.

"Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme Matin vahvan tiimin porukkaamme. Tämä strateginen hankinta on luonnollinen jatkumo vuosia kestäneelle Hekun palvelukokonaisuuden kehittämiselle ja vahvistaa merkittävästi design-liiketoimintamme palveluja asiakkaillemme, kertoo Hekun toimitusjohtaja Petri Telaranta.

Heku-ryhmään kuuluvat perinteisen median asiantuntija Heku Oy, digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantotoimisto Barabra Oy, mainoselokuvia ja yritysvideoita tuottava Drama Moving Pictures Helsinki Oy, messu- ja tapahtumakonsepteja ja ilmeitä suunnitteleva Design Thing Oy sekä Sisältömarkkinointitoimisto Booli Oy. Heku-ryhmässä työskentelee noin 70 mainonnan ammattilaista.

Heku Oy:n liikevaihto oli 4,47 miljoonaa euroa kesäkuussa 2017 päättyneellä tilikaudella.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC