...
Suunnittelukilpailu hakee ekologisempia ratkaisuja
Cyril Drouet. Kuva: Metsä Board.

Metsä Board on jo saanut innovatiivisia ratkaisuja suunnittelukilpailuunsa tuomariston puheenjohtaja Cyril Drouetin mukaan. Osallistumisaikaa on maaliskuun loppuun.

Metsä Board julkisti Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun marraskuussa. Maailmassa kulutetaan miljardeja pakkauksia päivittäin, ja määrä kasvaa. Kansainvälisellä kilpailulla etsitään uusia ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja maailman yleisimmille ja nopeimmin kasvaville kuluttajapakkauksille.

Kilpailuun on lähetetty jo monia töitä, uusia ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja, eri puolilta maailmaa. Kilpailun tuomariston puheenjohtaja Cyril Drouet iloitsee kilpailun saamasta positiivisesta huomiosta ja siitä, että se on inspiroinut monia suunnittelijoita ja alan opiskelijoita miettimään pakkauksia yhä ympäristöystävällisemmistä lähtökohdista.

”Parhaissa tähän asti näkemissämme kilpailutöissä näkyy pakkausten ympäristövaikutusten huomioiminen, into uudenlaisten elämäntyylien edistämiseen sekä tahto muuttaa pakkausmaailmaa”, Drouet kertoo.

Tulevaisuuden pakkausten suunnittelijoilla on nyt kaksi mahdollisuutta voittaa yhdellä loistavalla idealla, sillä Better with Less – Design Challenge tekee yhteistyötä Pro Carton’s Young Designers Awardin kanssa. Pro Carton on eurooppalainen kartonginvalmistajien yhdistys, joka haluaa kilpailunsa avulla edistää innovatiivista pakkaussuunnittelua ja vähentää muovin käyttöä tai korvata sen käytön kokonaan.

Kilpailun pääpalkintona on 10 000 euroa. Kilpailu on avoin pakkausten suunnittelijoiden lisäksi myös opiskelijoille. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.betterwithless.org


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-03-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kilpailut

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC