...
Muoviton barrier-kartonki valmiina markkinoille
Kotkamillsin malleja tarjoilupakkauksista. Kuva: Kotkamills.

Kotkamills kertoo kehittämänsä muovittoman Aegle Barrier Light -kartongin olevan valmis markkinoille. Tuote sopii esimerkiksi pikaruokaketjujen pakkaustarpeisiin.

Kotkamillsin muovitonta kartonkia tekevän koneen tuotantokapasiteetti on tiedotteen mukaan maailman suurin. Lisäksi kartonkikoneessa käytettävä innovatiivinen verhopäällystys tarjoaa markkinoille täysin uuden mahdollisuuden vesipohjaisten dispersioiden avulla. Kotkassa sijaitsevalla tehtaalla pystytään valmistamaan vuodessa jopa 400 000 tonnia kartonkia.

Aegle Barrier Light on yhtiön mukaan käyttövalmis tuote, joka ei tarvitse erillistä lisäsuojakäsittelyä. Tuote ei myöskään sisällä yleisesti käytettyjä ja helposti ruokaan siirtyviä haitallisia fluorokemikaaleja tai vahoja, jotka ovat potentiaalisesti haitallisia terveydelle ja välittyvät helposti ruokaan.

“Kiinnostus kehittämäämme tuotetta kohtaan on ollut erittäin suurta ympäri maailmaa. Nyt kun tuote on valmis, odotamme sen löytävän nopeasti markkinoille. Me pystymme vastaamaan tällaiseen suureen kysyntään välittömästi”, toimitusjohtaja Markku Hämäläinen toteaa.

Uusi pakkauskartonki on sopiva pakkausmateriaali muun muassa pikaruokaketjujen pakkaustarpeisiin. Tuote soveltuu myös muiden rasvaisten ruoka-aineiden pakkaamiseen. Erona perinteisiin pakkauksiin on tuotteiden muovittomuus ja niiden helppo kierrätettävyys sekä niissä oleva täysin biohajoava veden ja rasvan kestävä barrier -kerros. 
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset pakkauskartonki tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC