...
Biohajoava korurasia Kultakeskukselta
Kultakeskuksen Kohinoor-korupakkaus
Naviterin Atopik All Over Balm -tuote.

Kultakeskus on valinnut Sulapacin ekologisen ja biohajoavan korurasian tunnettujen Kohinoor-timanttikorujensa pakkaukseksi.

Uusi korurasia oli nähtävillä ensimmäistä kertaa Pariisissa PCD-messuilla Sulapacin osastolla. PCD Paris on Euroopan johtava ammattilaistapahtuma kosmetiikka- ja luksuspakkausalalla. Tapahtuma järjestettiin 31.1.-1.2.2018. Uudet korurasiat ovat saatavilla jälleenmyyjillä valikoiduille Kohinoor-koruille huhtikuussa 2018.

“Pakkausmateriaali on yksi osa-alue, jossa eri alojen yritykset voivat vaikuttaa laajaan ekologiseen ongelmaan eli muovijätteen määrään. Sulapacin ylellisissä pakkauksissa yhdistyvät vastuullisuus ja moderni muotoilu, ja olemme tyytyväisiä voidessamme tuoda markkinoille uuden pakkauksen Kohinoor-tuotteillemme, joka ei kuormita luontoa”, kommentoi Ilkka Ruohola, Kultakeskuksen hallituksen puheenjohtaja.

Sulapacin materiaalin on ottanut käyttöön myös kosmetiikkaa valmistava suomalainen Naviter-yritys. Ensimmäiseksi uudella pakkauksella lanseerataan Atopik All Over Balm -tuote.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kestävä kehitys kosmetiikkapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC