...
Eltete vahvistaa asemiaan Keski-Euroopassa
Elteten Packprofil on maailman suurin kulmasuojien valmistaja.

Puolalainen Packprofil-yritys on siirtynyt Eltete Groupin sataprosenttiseen omistukseen. Yritys valmistaa hylsyjä ja laminoituja kuljetuspakkausmateriaaleja.

Vuonna 2001 Eltete hankki 45 prosenttia puolalaisesta yrityksestä, ja on ollut sen jälkeen mukana yrityksen kehittämisessä. Myöhemmin hankittiin enemmistöomistus ja nyt kaikki osakkeet.

Packprofililla on oma kartongin valmistus, joka tekee siinä ainutlaatuisen tuotantolaitoksen maailmalla. Kartonki käytetään hylsyjen ja laminoitujen kuljetuspakkausmateriaalien valmistukseen. Päätuotteita ovat tällä hetkellä hylsyt, kulmasuojat ja U-profiilit, mutta tulevaisuudessa tulee myös muita tuotteita.

Oma raaka-ainetuotanto on Elteten mukaan suuri etu, joka tekee konsernista erittäin kilpailukykyisen Puolassa ja sen lähimaissa. Packprofil tuottaa nyt 25 000 tonnia valmiita tuotteita vuodessa ja on suurin kulmasuojien valmistaja maailmassa.

Packprofilin sijainti on ideaalinen, koska Eltete haluaa keskittää tuotannon lähelle keskieurooppalaisia asiakkaita saavuttaakseen logistiset hyödyt. Osana strategiaa on myyty Eltete France-yritys, joka jatkaa strategisena yhteistyökumppanina paikallisomistuksessa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset kuljetuspakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC