...
Paulig panostaa kylmäuutettuun kahviin
Kuva: Paulig.

Paulig on hankkinut osake-enemmistön ruotsalaisesta kahvialan yrityksestä Mode Cold Brew. Investoinnin myötä Paulig vahvistaa asemiaan Ruotsissa ja laajentaa tuotevalikoimaansa kylmäuutetulla kahvilla.

Täysin lisäaineeton ja sokeriton Mode Cold Brew on ollut tarjoilujuomana muun muassa Nobel-palkintojuhlien jatkoilla, ja sen omistajiin kuuluu maailmankuulu muusikko Avicii.

Kylmäuutetut kahvit ovat tiedotteen mukaan erittäin kovassa kasvussa USA:n ja Aasian markkinoilla. Tuotteiden menekki on yli tuplaantunut näillä markkinoilla viime vuoden aikana ja ne ovat nopeimmin kasvava segmentti juomissa. Suomessa Paulig toi kylmäuutetut kahvit osaksi kahvilakulttuuria jo kaksi vuotta sitten. Nyt Mode Cold Brew:n kautta markkinoille tuodaan kylmäuutettu kahvi kuluttajapakkauksessa.

Mode Cold Brew -investointi vahvistaa Pauligin Kahvi-liiketoimintayksikön asemaa Ruotsissa, jossa Paulig tunnetaan muun muassa Risenta ja Santa Maria -tuotemerkkien kautta. Paulig on viime aikoina tuonut Ruotsin markkinoille myyntiin myös suomalaisen ruoka-alan innovaatio Nyhtökauran ja lanseerannut uuden This Cup Counts -kahvikonseptin.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus juomapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC