...
Puhallusmuoville vaihtoehto pakkaamisessa

Amcor on tehnyt ensimmäisen kaupallisen tuotteen uudella tekniikalla, jolla voidaan korvata puhallusmuovausta esimerkiksi saippuan pakkaamisessa.

Amcor on kehittänyt LiquiForm-tuotantotekniikan, jota se pitää mullistavana. Tekniikalla on potentiaalia parantaa tuotannon varmuutta ja vähentää pakkaamisen hiilijalanjälkeä. Nyt tekniikan avulla on tuotettu ensimmäistä kertaa pakkaus kaupalliseen käyttöön.

Amcor teki yhteistyötä Michiganissa USA:ssa toimivan Greenblendz-yrityksen kanssa uuden pakkauksen kehittämisessä Nature’s PromiseTM -brändille. Amcor tuotti PET-pullon, joka valmistetaan ja täytetään Amcorin kehittämällä pakkauskoneella.

LiquiForm-tekniikassa käytetään pakattavaa tuotetta kompressoidun ilman sijasta pakkauksen samanaikaiseen muodostamiseen ja täyttämiseen. Tässä tapauksessa puhallusmuovauksen sijasta käsisaippuaa käytettiin pullon muodostamiseen ja täyttämiseen. Yhdistämällä pullon teko ja täyttö yhdeksi työvaiheeksi vähennetään laitteisiin ja energiaan liittyviä kustannuksia pakkauksen teossa sekä tyhjien pakkausten logistiikkakustannuksia.

” LiquiForm-tekniikka voi mullista tuotteiden pakkaamista tekemällä siitä joustavampaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää”, sanoo Ann O’Hara, vice president, Amcor Rigid Plastics’ Diversified Products Division.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-13

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
muovipakkaukset muovipullot pakkauskoneet ja -laitteet

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC