...
Rani Plast laajentaa Ruotsin markkinoilla
Tobias Andersson on Rani Plastin uusi account manager Ruotsissa.

Rani Plast on menestynyt Ruotsin markkinoilla ja päättänyt panostaa lisää niihin. Myyntihenkilöstöä lisätään Anderstorpin toimipisteessä.

”Meillä on ollut toimipiste Anderstorpissa jo pitkään, mutta silti Ruotsin markkinaosuudessa on kasvuvaraa. Naapurivaltiossa on suuret ja Suomea monipuolisemmat muoviteollisuuden markkinat, joten satsaukset ovat kannattavia”, Rani Plastin myyntipäällikkö Dennis Granqvist kertoo.

Rani Plastin Ruotsin toimipisteessä työskentelee entuudestaan kolme henkilöä, mutta koska myynti alueella on kasvanut, Rani Plast lisää myös henkilöstöä Ruotsiin. Uutena tulokkaana Ruotsin esimies Marko Ahosen tiimissä aloittaa Tobias Andersson, joka on palkattu Account Managerin tehtävään.

”Tobias sopii profiililtaan hyvin tekemäämme strategiseen linjaukseen, jossa korostetaan myyntihenkilöstön vahvaa teknistä taustaa. Tobiaksella on 20 vuoden kokemus alalta ja hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa kalvoteollisuudessa teknisten prosessien kehityksen parissa”, Granqvist selventää.

Rani Plastilla Anderssonin vastuualueisiin kuuluu erityisesti rakennusteollisuuden käyttöön suunnattujen kalvojen, kuten eristeiden ja rakennusaineiden pakkausmateriaalien, myynti. Rani Plast tarjoaa kattavan valikoiman pakkauskalvoja monelle eri alalle. Tarjonta sisältää primääri- ja sekundääripakkauksia, sekä ratkaisuja lavakäärintään. Tarvittaessa kalvot voidaan myös painattaa näyttävästi.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
muovipakkaukset pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC