...
Metsä Board vahvistaa suunnittelupalvelujaan
Ilkka Harju. Kuva: Metsä Board.

Ilkka Harju on nimitetty Metsä Board Oy:n EMEA-alueen Packaging Service Directoriksi 29.1.2018 alkaen. Harju vahvistaa yhtiön globaalia Packaging Services -tiimiä ja Metsä Boardin asiantuntijapalveluita pakkaussuunnittelussa.

Harju siirtyy Metsä Boardille Starcke Oy:sta, jossa hän on vastannut designtoiminnoista. Hän on aiemmin työskennellyt myös Stora Ensolla ja Pyrollilla. Harjulla on vahva asiantuntemus pakkausratkaisuiden suunnittelussa ja tuotekehityksessä sekä biopohjaisten raaka-aineiden innovatiivisissa pakkaussovelluksissa. Hän on ollut myös mukana kehittämässä älypakkausratkaisuja ja niihin liittyviä teknologiasovelluksia.

Metsä Boardin Packaging Services -tiimi kehittää yhteistyössä asiakkaiden kanssa kevyempiä, ympäristöystävällisempiä ja tehokkaampia pakkauksia ja auttaa hyödyntämään kevyen ensikuitukartongin mahdollisuudet innovatiivisella tavalla.

Suunnittelukilpailu yhteistyöhön Pro Cartonin kanssa

Nuoret suunnittelijat voivat osallistua kahteen kilpailuun samalla työllä, kun Metsä Board ja Pro Carton tekevät yhteistyötä suunnittelukilpailuissa. Metsä Boardin kansainvälinen suunnittelukilpailu Better with Less – Design Challenge tähtää ympäristöystävällisten ja funktionaalisten pakkausratkaisujen löytämiseen. Pro Cartonilla on Young Designers Award -kilpailu.

Kaikki alan opiskelijat voivat nyt osallistua molempiin kilpailuihin samalla työllä ja kaksinkertaistaa voittomahdollisuutensa. Metsä Boardin kilpailuun voi ilmoittautua maaliskuun loppuun saakka.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kilpailut pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC