...
Adara valmistamaan Arcwise-pakkauksia
Kuva: Arcwise.

Adara Pakkaus alkaa valmistaa myös pyöreitä muotoja sallivia patentoituja Arcwise-aaltopahvipakkauksia.

Adara Pakkaus Oy on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen SCA Containerboardin kanssa aaltopahvista valmistettavien Arcwise-pakkausten suunnittelusta, myynnistä ja valmistuksesta. Uusi tekniikka on suojattu kansainvälisillä patenteilla, ja Adaralla on yksinoikeus valmistaa näitä pakkauksia Suomessa. Pakkausten valmistus aloitetaan keväällä 2018.

Yhteistyösopimuksen myötä Adaran tuote- ja palveluvalikoima kattaa koko pakkausprosessin entistä kokonaisvaltaisemmin. Arcwise lisää pakkausmateriaalien hankintamahdollisuuksia sekä edesauttaa myymälänäkyvyyden hyödyntämistä.

Arwise on aaltopahvituoteinnovaatio, joka mahdollistaa aivan uudenlaisten aaltopahvirakenteiden valmistamisen ja kehittämisen. Aaltopahvi itsessään on luja ja jäykkä pakkausmateriaali, mutta Arcwise lisää aaltopahviin uuden ulottuvuuden – mahdollisuuden tehdä myös jäykkiä pyöreitä muotoja. Kuluttajapakkaukset, vähittäismyyntipakkaukset sekä myynninedistämisratkaisut ovat esimerkkejä käyttöalueista. Arcwise mahdollistaa myös kevyemmät pakkausratkaisut.

”Tekniikka avaa täysin uusia mahdollisuuksia Adaran asiakkaille kehittää pakkauksiaan. Pyöreät pakkaukset ovat silmiinpistäviä ja tavoittavat kuluttajien huomion vähittäiskaupassa. Uskon, että tuotemerkkien omistajat kokevat tämän uuden mahdollisuuden erittäin mielenkiintoiseksi, sillä myymälämateriaaleilla on tuotepakkausten ohella suuri ja jatkuvasti kasvava rooli kilpailussa kuluttajien huomiosta”, toteaa Adaran toimitusjohtaja Kari Ollila.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-02-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC