...
Sponsor Capital osti Myllyn Parhaan
Myllyn Paras on markkinajohtaja Suomessa pastatuotteissa. Kuva: Myllyn Paras.

Jauhoista, hiutaleista, leivonnaispakasteista ja pastoista tunnettu hyvinkääläinen Myllyn Paras Oy siirtyy pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capitalin omistukseen.

Maanantaina 8.1. tehdyssä kaupassa Myllyn Parhaan kokonaan omistanut Pekka Savela myi yhtiön Myllyn Paras -liiketoiminnan Suomessa sekä kaksi tuotantolaitosta Hyvinkäällä. Siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto oli viime vuonna 51 miljoonaa euroa. Myllyn Paras Oy työllistää noin 100 työntekijää.

"Perheen kesken mietimme eri vaihtoehtoja yrityksen kehittämiseksi, ja paras ratkaisu on jatkaa eteenpäin uuden kumppanin ja uusien resurssien kanssa. Sponsor Capital on perinteikäs suomalainen pääomasijoittaja ja erinomainen kumppani toimintamme kehittämiseen”, Savela toteaa tiedotteessa.

Sponsor Capitalin partneri Sami Heikkilä arvioi, että Myllyn Paras on kiinnostava, ikoninen ja innovatiivinen yritys, jonka historiassa on tehty paljon hyviä päätöksiä. Hänen mukaansa koko toimialaan liittyy nyt positiivisia odotuksia.

Osana kauppasopimusta Savela myös luopuu toimitusjohtajan tehtävistä. Hän kuitenkin jatkaa Myllyn Paras Oy:n Venäjän liiketoimintojen vetämistä, sillä ne eivät kuuluneet nyt tehtyyn kauppasopimukseen.

Myllyn Parhaan uutena toimitusjohtajana on aloittanut tämän vuoden alussa Kirsi Vesterinen.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-01-10

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC