...
Rolf Ladau Fazerilta Pauligin toimitusjohtajaksi
Rolf Ladau. Kuva: Paulig.

Paulig-konserni on nimittänyt Rolf Ladaun konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2018 alkaen. Ladau toimii nyt Fazer Makeiset -liiketoiminta-alueen toimitusjohtajana Fazerissa.

Ladaulla on tiedotteen mukaan pitkä ura ja kattava kokemus liiketoiminnasta ja markkinoinnista maailman johtavien kansainvälisten päivittäistavarayritysten palveluksessa. Ennen kuin Ladausta tuli Fazer Makeisten toimitusjohtaja, hän työskenteli yli seitsemän vuoden ajan johtavissa kansainvälisen markkinoinnin ja liiketoiminnan tehtävissä The Coca-Cola Companyssä. Hän on aiemmin toiminut myös Procter&Gamblen, Gilletten, Kellogg Companyn ja Unileverin palveluksessa. 

Ladau tulee työskentelemään Paulig-konsernin pääkonttorissa Helsingissä. Turun Kauppakorkeakoulussa kauppatieteitä opiskellut Ladau on asunut ja työskennellyt uransa aikana kuudessa eri maassa niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa.

”Olemme tyytyväisiä, että saamme Paulig-konsernin toimitusjohtajaksi osaajan, jolla on erittäin vahva kansainvälisen päivittäistavarakaupan kokemus. Rolf Ladaun nimittäminen ja hänen vankka elinkeinoelämän osaaminen vahvistavat kansainvälistä profiiliamme ja varmistavat Paulig-konsernin strategisten tavoitteiden saavuttamisen. Arvostamme suuresti myös hänen tietämystään monikansallisista yrityksistä ja työkokemustaan perheyrityskonsernissa”, sanoo Mikael Aru , Paulig-konsernin hallituksen puheenjohtaja.

Paulig toimii 13 Pohjois-Euroopan maassa, ja sen tuotteita ja palveluita myydään yli 40 maassa. Päätoimialat ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food. Paulig-konsernin brändit ovat Paulig, Santa Maria, Risenta ja Poco Loco. Vuonna 2016 Paulig osti 51 prosenttia Nyhtökaura-innovaatiosta tunnetun Gold&Green Foods Oy:n osakkeista.

Tina Andersson jatkaa Paulig-konsernin vt. konsernijohtajan tehtävässä, kunnes Ladau aloittaa toimitusjohtajana. Kesäkuun alusta 2018 alkaen Andersson jatkaa konsernin Strategia & Kasvu -toiminnon johtajana, johon hänet nimitettiin elokuussa 2016.

Fazer Makeisten talousjohtaja Marko Bergholm toimii väliaikaisesti Fazer Makeisten toimitusjohtajana 8.1. alkaen.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2018-01-10

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarviketeollisuus nimitykset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC