...
Stora Enson PE-linja tuotantoon Kiinassa
Beihain uusi PE-päällystyslinja. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso on ottanut käyttöön PE-päällystyslinjan Beihaissa Kiinassa. Linjan vuosikapasiteetti on 80 000 tonnia PE-päällystettyä kartonkia, jonka kysyntä kasvaa.

Stora Enso on investoinut PE-päällystyslinjaan 31 miljoonaa euroa. Guangxin alueella toimiva tehdas vastaa markkinoiden kasvavaan kysyntään. Linjan vuosikapasiteetti on 80 000 tonnia PE-päällystettyä kartonkia, jota käytetään esimerkiksi paperimukeissa ja elintarvikepakkauksissa suojaamaan tuotteita kosteudelta.

”Olemme hyvin iloisia, että Beihain tehtaan PE-päällystyslinja on nyt virallisesti avattu. Tämä on jälleen yksi tärkeä virstanpylväs meille ja asiakkaillemme, jotka pyrkivät vastaamaan korkealaatuisen, turvallisen ja uusiutuvan kuitupohjaisen pakkausmateriaalin kasvavaan kysyntään Kiinassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Uusi PE-päällystyslinja tukee tiedotteen mukaan Stora Enson kannattavan kasvun strategiaa ja myös yhtiön kilpailukykyä paikallisilla markkinoilla. Linja mahdollistaa lyhyet toimitusajat ja täyden laadunhallinnan korkealaatuiselle elintarvikepakkauksissa käytettävälle PE-päällystetylle kartongille. Samalla se edistää Stora Enson muutosta uusiutuvien materiaalien kasvuyhtiöksi.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC