...
Valio lanseeraa kaurasta tehdyn tuoteperheen

Valio tuo helmikuussa 2018 kauppoihin uudet kasvipohjaiset tuotteet. Valio Oddlygood -kaurajuoma ja kauravälipalat on tehty suomalaisesta kaurasta Riihimäen ja Turengin tehtailla.

Kasvipohjaiset kauratuotteet ovat Valiolle uusi tuotekategoria, joka täydentää tarjontaa. Yritys kertoo kuitenkin, että maito tulee jatkossakin olemaan toiminnan keskiössä.

Uusista tuotteista Valio Oddlygood -gurtti on suomalaisesta kaurasta valmistettu, lusikoitava välipala. Valio Oddlygood -kaurajuoma on sekin tehty kotimaisesta kaurasta ja sopii joko sellaisenaan jano- ja ruokajuomaksi, smoothien pohjaksi tai käytettäväksi kylmässä ja lämpimässä ruoanvalmistuksessa.

- Halusimme tuoda kasvipohjaisten tuotteiden kategoriaan tuoteperheen, joka on samaan aikaan maultaan ihmeellisen hyvä ja koostumukseltaan tavattoman täyteläinen. Tutkimusten mukaan kuluttajat kaipaavat kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaan lisää hyvänmakuisia ja kotimaisia vaihtoehtoja. Kasvipohjaisia tuotteita käytetään Suomessa erityisesti vaihtelunhalusta. Tuotteet ovat maidottomia, joten ne sopivat myös maitoallergisille ja vegaaneille”, liiketoimintapäällikkö Anne Arponen Valiolta kertoo.

Valion kauratuotteet lanseerataan helmikuussa Suomen markkinalle ja kevään 2018 aikana myös Ruotsiin
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC