...
Maanläheisiä etikettimalleja alkoholijuomiin
Raflatacin Jay Betton ja Stefano Pistoni esittelevät mallikirjaa. Kuva: Raflatac.

UPM Raflatac on julkaissut uuden mallikirjan, josta on varmasti hyötyä pienille alkoholijuomien tuottajille. Kirjassa on 62 etikettimallia, jotka perustuvat luonnon materiaaleihin.

Raflatac teki kirjan yhteistyössä SGA Corporate & Packaging Design -yrityksen kanssa. Kirjan suunnittelua johti pääsuunnittelija Giacomo Bersanetti. Kirjan painoi Italian johtaviin painotaloihin lukeutuva Multi-Color Corporation (MCC).

Kirjan suunnittelua inspiroivat luonnon materiaalit kuten kaarnat, terälehdet, kuoret ja höyhenet. Kirja osoittaa, miten etikettimateriaalit ja design voivat täydentää toisiaan luonnonläheisten kuvioiden ja pintojen tuottamisessa. Mukaan on otettu 62 etikettiä, joita on painettu 18 eri etikettimateriaalille.

”Halusimme toteuttaa visuaalisesti vaikuttavan inspiraation lähteen etikettien suunnittelijoille, valmistajille ja muille tuotantoketjuun osallistuville. Mallit esittelevät alan trendejä ja osoittavat miten materiaalit täyttävät erittäin korkeatasoisia esteettisiä ja teknisiä vaatimuksia, sanoo Jay Betton. Hän on Raflatacin liiketoimintajohtaja viinien, väkevien juomien ja erikoisoluiden segmentillä EMEIA-alueella.

 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-19

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit pakkauspainaminen pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC