...
Kosmetiikkapakkaus täysin ilman muovia
Kuva: Metsä Board.

Metsä Board on suunnitellut innovatiivisen ihonhoitotuotteiden lahjapakkauksen. Entistä kevyemmässä pakkauksessa ei ole käytetty lainkaan muovia.

Metsä Boardin lahjapakkaus valittiin 29. Hong Kong Print Awards -kilpailujen Packaging Printing -kategorian voittajaksi. Pakkaus sai myös Merit-palkinnot Best Creative Printing - ja Best Crafted Book -kategorioissa.

Uuden ympäristöystävällisemmän lahjapakkauksen on tiedotteen mukaan suunnitellut Metsä Boardin oma pakkaussuunnittelutiimi. Pakkausdesignissa hyödynnetään kevyempää ensikuitukartonkia, eikä siinä ole käytetty lainkaan muovia. Lisäksi lahjapakkauksen sisältämät kolme kosmetiikkapakkausta tarjoavat kukin ainutlaatuisen avaamis- ja sulkemiskokemuksen. Pakkausten suunnittelussa on otettu huomioon mahdollisimman hyvä ajettavuus automatisoiduilla pakkauslinjoilla.

”Olemme ilahtuneita lahjapakkauksen saamasta tunnustuksesta. Se on hyvä esimerkki siitä, kuinka haluamme inspiroida pakkaussuunnittelijoita ja merkkituotevalmistajia uusilla, innovatiivisilla ratkaisuilla pakkausten muotoilussa ja hyödyntämään uusiutuvia raaka-aineita. Olemme aikaisemminkin voittaneet Packaging Printing -kategorian tässä arvostetussa kilpailuissa, ja olen hyvin iloinen siitä, että menestys jatkuu”, Metsä Boardin design- ja innovaatiojohtaja Cyril Drouet kommentoi palkintoja.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-12-13

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit kestävä kehitys kierrätys

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC